ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Οι εχθροί των Ελλήνων δεν είναι μονάχα ο Χριστιανισμός όπως αρέσκονται κάποιοι να λένε, γιατί όποιος πραγματικά γνωρίζει αυτό εξαρτάται από το ποιος είναι επικεφαλής της θρησκείας αυτής. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άτομα κακόβουλα και χαιρέκακα που ο κύριος στόχος τους είναι να κερδίζουν στις πλάτες των άλλων χωρίς αυτοί να προσπαθήσουν για το παραμικρό, αλλά και από πάνω χαίρονται και απολαμβάνουν την μιζέρια που έχουν προξενήσει στον κόσμο. Είναι κάτι σαν την εικόνα που ένας πολύ χοντρός τραπεζίτης κλαίγεται και ένας υποσιτισμένος αφρικανός τον ταΐζει με το υστέρημα του. Μόνο που στη θέση του υποσιτισμένου αφρικανού πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας (αν έχετε), τους φίλους σας αλλά και όλον τον υπόλοιπο κοσμάκη που τον έχουν καταληστέψει ηθικά και πνευματικά χωρίς καν να το γνωρίζει.

 

Οι πραγματικοί εχθροί των Ελλήνων στο Σύμπαν γιατί από εκεί προερχόμαστε είναι οι Φιούχοι ή αλλιώς Δρακονιανοί με τον Δημιουργό ή αλλιώς Αφεντικό τους αλλά και Αφεντικό της Ενέργειας του Εγωισμού (το χρώμα εκπροσώπησης της Ενέργειας αυτής είναι το κίτρινο του χρυσού), οι Γερμανοί όπου αυτοί από το Σύμπαν είναι απείρως επιθετικότεροι από τους Γερμανούς της Γης (συγκρίνεται ένα παλιρροϊκό κύμα με έναν άγριο χείμαρρο), οι “Τούρκοι” που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου το Αφεντικό των Φιούχων να καλύψει το χάσμα μεταξύ των σαυράνθρωπων που δημιουργήθηκαν ως τελικό αποτέλεσμα μετά την απελευθέρωση του υιού VTR ή αλλιώς ιός για Ζόμπι στον αρχικό πλανήτη όπου αλληλεπιδρούσαν όλες οι Φυλές μαζί όπου μετά τον Κορωνοϊό (Covid - 19) θα τον (ξανά)απελευθερώσουν 1 δεκαετία μετά (2010 - H1N1, (τέλη 2020) 2021 - Covid 19, (Metro 2033, τυχαίο; δεν νομίζω) 2032 - VTR (ιός για Ζόμπι) αλλιώς γύρω στο 2.038 - Γ’ Π.Π. (συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον Β’ ΠΠ που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα)), αλλά και ο Κρόνος (νομίζω η Φυλή του είναι οι Κοζάκοι) με τους διάφορους ακολούθους όπου θέλουν τα πάντα για τον εαυτό τους.

 

Κάποιοι από αυτούς τους ακολούθους είναι τα 3 αρχικά Αφεντικά της Μαύρης Φυλής ή αλλιώς γνωστοί ως Αφρικανοί όπου και προσπάθησαν να σκοτώσουν εκδόσεις του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής στην περιβόητη αποστολή του Ουρανού ενώ ξέρανε ότι αυτό ήτανε μάταιο γιατί ούτως ή άλλως όλοι πάλι στο Σύμπαν καταλήγουμε, όπου μαζί με αυτούς ήταν και οι ακόλουθοί τους. Ο Κθούλου επικεφαλής των ομοφυλόφιλων, των βδελυρών εθνών και 1 από τους 10 Μωάμεθ που υπάρχουν (υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από 10 άτομα στη θέση του Ιησού Χριστού) μαζί με τους Μουσουλμάνους, το Αφεντικό της Αλβανικής Φυλής με τους δικούς του ακολούθους, το αρχικό Αφεντικό της Εβραϊκής Φυλής (υπάρχει και 2ος όπου έχει καλύτερο χαρακτήρα) γνωστός ως Μέτατρον (θυμίζει τον Μέγκατρον J ) με τους δικούς του ακολούθους, αλλά και όποιος άλλος Αποστάτης μπορεί να είναι.

 

Αν και στην περίπτωση της Μαύρης Φυλής δεν υπήρξαν εκδόσεις από τον Ιερό Άρχοντα του Φωτός και Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου ώστε να γεννηθούν ειδικά για να μεγαλουργήσουν, χάνοντας γενικά οι Φυλές αυτές το τραίνο της εξέλιξης και της ανάπτυξης λόγω αυτού του συμβάντος, γιατί δεν είναι μόνοι τους ικανοί για τέτοιο επίπεδο επιτευγμάτων. Όσο για τις Φυλές που υπάγονται ειδικά στους 3 Δημιουργούς της Μαύρης Φυλής, δεν υπήρξε απολύτως καμία έκδοση του Ιερού Άρχοντα του Φωτός σε αυτές τις Φυλές, σε βαθμό της δικής τους απόλυτης αποτυχίας στο κομμάτι της εξέλιξης σε σύγκριση με τους ομοεθνείς τους που ήταν πιο κοντά στην Αίγυπτο όπου αντίστοιχα εξελίχθηκαν γρηγορότερα μέσω του εμπορίου. “Μαζί με τον Βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα”. Αν και αυτό που τους έκανε ήταν να τους στερήσει τον εαυτό του μέσω των “υποεκδόσεων” την εμφανιζόμενη ικανότητα ανάπτυξης τους, γιατί οι ίδιοι δεν έχουν τα προσόντα για να τα καταφέρουν. Εδώ η επιστήμη έχει αποδείξει ότι όσοι έχουν μαύρο χρώμα δέρματος έχουν αντίστοιχα χαμηλότερο Δείκτη Ευφυΐας, όπου σίγουρα ισχύει γιατί έχει αποδεχτεί πειραματικά μέσω των Γονιδιωμάτων αλλά και γιατί το αναφέρω ως γεγονός για όλα αυτά τα συμβάντα που προσπαθούν κάποιοι να αλλάξουν τις Δυτικές Κοινωνίες για να ζουν οι Μαύροι καλύτερα σε αυτές και όχι να αλλάξουν τις Κοινωνίες των Μαύρων στην Αφρική ώστε αν δεν είναι ικανοποιημένοι με τις Κοινωνίες των Δυτικών να σηκωθούν και να φύγουν εφόσον δεν τους αναγκάζει κανείς να καθίσουν με το ζόρι στις κοινωνίες αυτές.

 

Όσο για τους Μουσουλμάνους, η θρησκεία αυτή είναι εμπνευσμένη από τον Δημιουργό της Ελληνικής Φυλής γιατί κάθε φορά ο πλανήτης οδηγούνταν σε πυρηνικό ολοκαύτωμα ή Διαγαλαξιακό Πόλεμο και έπρεπε να εφευρεθεί μία θρησκεία ώστε να κατηγορηθεί η θρησκεία αυτή για τα δεινά των ανθρώπων ώστε οι άνθρωποι να απαλλαχθούν από τα αμαρτήματα και λάθη τους από την άλλη θρησκεία που λέγεται Χριστιανισμός ώστε να γίνουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι καλοί και όχι χαιρέκακοι και αυτοκαταστροφικοί. Στην θρησκεία του Ισλάμ μπήκανε αρκετά ακραία πράγματα όπως η συμπεριφορά του κόσμου ώστε να είναι επιθετικοί και στενόμυαλοι αλλά και κάποιες αντιλήψεις για την θέση της γυναίκας γιατί πραγματικά πολλές γυναίκες έχουν ματαιοδοξία και ενώ η ίδια η γυναίκα υπάρχει κανονικά ως Μουσουλμάνα, η αντίστοιχη άλλη έκδοση της που είναι Χριστιανοί ή και αν όντως πιστεύει σε κάποια θρησκεία οδηγείτε να κάνει “Σόδομα και Γόμορρα”. Οπότε ποιος την φταίει σε αυτήν την περίπτωση παρά ο ίδιος της ο εαυτός;

 

Όσο για το κομμάτι που η γυναίκα όταν βγαίνει έξω πρέπει να συνοδεύεται από έναν άντρα, αυτό έχει παρθεί από το θέμα της παραλίας όπου ακόμα και στην δική μου περίπτωση σε άλλη πραγματικότητα της ζωής μου θέλω κάθε φορά όταν πάω παραλία με την κοπέλα ή γυναίκα μου ή και γυναίκες μου (αυτό προέρχεται από τα Ζευγάρια Σωμάτων όπου θα το δούμε πιο μετά) θέλω να είμαι ΠΑΝΤΟΤΕ μαζί με την κοπέλα/γυναίκα-ες μου γιατί θέλω να τις προστατεύω από το παραμικρό. Στην προκειμένη περίπτωση φοράνε τα άκρως απαραίτητα στην παραλία ώστε να μην θεωρηθούν γυμνές, οπότε θέλω να τις προστατέψω από τίποτα επιδιώξεις ακόλαστων ανδρών να αποπειραθούν να τις βιάσουν ή και ακόμα να φλερτάρουν, οπότε θέλω να είμαι εκεί ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Στην προκειμένη περίπτωση η γυναίκα μου μου ανήκει δικαιωματικά γιατί είναι κομμάτι της ψυχής μου και να επιτρέψω οποιονδήποτε άλλον να προσπαθήσει να την πάρει μακριά μου με οποιονδήποτε τρόπο για μένα είναι από τα μεγαλύτερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που υπάρχουν.

 

Οπότε φανταστείτε αυτό που σας ανέφερα σε μεγαλύτερο βαθμό όπου έχει προσαρμοστεί στην κουλτούρα των μουσουλμάνων. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα στην κουλτούρα των μουσουλμάνων προέρχονται από τον Δημιουργό της Ελληνικής Φυλής. Απεναντίας. Το αρχικό πλαίσιο του μουσουλμανισμού έχει θεσπιστεί ώστε να είναι μία θρησκεία περιορισμών. Όμως κάποια τρελά που έχουν θεσπιστεί όπως αυτό που είχε ακουστεί παλαιότερα όπου στα βάθη της Τουρκίας κάποιοι Τούρκοι μουσουλμάνοι βιάσανε μικρά αγοράκια, πραγματικά αυτό ανήκει στον Κθούλου όπου είναι ο επικεφαλής της θρησκείας αυτής γιατί τότε είχαν γίνει Μονομαχίες μεταξύ των Μωάμεθ για να δουν ποιος θα ήταν ο επικεφαλής και ο Κθούλου τους νίκησε αλλά και ίσως και τους βίασε από πάνω. Οπότε με όλα αυτά μπορείτε να μπείτε στο νόημα το τι πραγματικά σημαίνει Ισλάμ αλλά και Μωάμεθ, όπου όλη η θρησκεία στην τελική της έχει διαμορφωθεί από αυτούς τους 10 (ήταν 11 αλλά 1 έφυγε και έγινε επικεφαλής της δικής του Φυλής) επικεφαλής χαιρέκακους Μωάμεθ όπου οι ακόλουθοι της θρησκείας αυτής βρίσκονται εντός των χριστιανικών χωρών όπου υποτίθεται θα σταματούσαν την προέλαση τους, όπου το πραγματικό νόημα των Σταυροφοριών ήταν αυτό και όχι η λεηλασία των εδαφών όπου κατακτούσανε.

 

Όσο για αυτά που έλεγα, πραγματικά τα πάντα εξαρτώνται γιατί υπάρχουν και καλά άτομα ανάμεσα στις Φυλές που αναφέρθηκαν, αλλά εφόσον οι Αρχηγοί τους λένε ΕΠΙΘΕΣΗ τότε οι υπόλοιποι δεν έχουν παρά να υπακούσουν και να επιτεθούν με τελικό αποτέλεσμα να ηττηθούν και να τιμωρηθούν από τους (πραγματικούς) Έλληνες ή να λιποτακτήσουν και να γλυτώσουν από την τιμωρία των Ελλήνων και υπό προϋποθέσεις πάντοτε και από την τιμωρία των δικών τους Φυλών.

 

Όπως αναφέρθηκε πριν, στο Σύμπαν το δημιουργηθέν Αφεντικό των “Τούρκων” από το Αφεντικό των Φιούχων αλλά και προσωρινό Αφεντικό της Ενέργειας του Καταναγκασμού (ο πραγματικός εκφραστής αλλά και Αφεντικό της Ενέργειας αυτής είναι κάποιος άλλος, όπου το χρώμα της Ενέργειας αυτής είναι το καφέ του ξύλου) εξελίχθηκε και έφτιαξε κανονικά τον δικό του Πολιτισμό, αλλά στην πορεία μπέρδεψε τόσο πολύ τα πράγματα που άρχισε να προκαλεί προβλήματα ακόμα και στους δικούς του ανθρώπους. Τουλάχιστον 1 τέτοιο κακόβουλο άτομο βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη αλλά έχει προκαλέσει τέτοια ζημιά με τόσο ύπουλο τρόπο που δεν την έχει κάνει ούτε ολόκληρος στρατός. Όπως και να έχει, το άτομο αυτό έχοντας πρόσβαση στις δυνατότητες του Σύμπαντος όπου ως Αφεντικό ή αλλιώς Δημιουργός Φυλής του είχε δοθεί σύμφωνα με κάποιους ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που είχαν θεσπιστεί από τον Δημιουργό του Σύμπαντος για το καλό του Κόσμου, άρχισε να επιβάλει κάποιους υπερβολικούς κανόνες που ήταν ακόμα και ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ στον λαό που κυβερνούσε, προκειμένου έμμεσα αλλά και άμεσα να κερδίζει αυτός με τους δικούς του πιστούς ακολούθους τις δυνατότητες εξέλιξης του λαού του μέσα από το Σύμπαν.

 

Δηλαδή στερούσε την δυνατότητα στους ακολούθους του να εξελιχθούν αυτάρκεις στα πάντα μέσω του Σύμπαντος, κλέβοντας τις Ενέργειες τους, τα Γονιδιώματα τους και κυριολεκτικά όλο τους το ΜΕΛΛΟΝ προκειμένου να κερδίζουν αυτοί οι λίγοι (“Θεοί της Τύχης”, πρωτοπαλίκαρα, κλπ) με εκείνον για Αρχηγό τους, γιατί κυριολεκτικά έκανε κατάχρηση εξουσίας όπου μπορούσε, ακόμα και στις συμφωνίες που έκανε. Ακόμα και μία ανοησία να σκεφτόσουν για το χαβαλέ της περίστασης θα φρόντιζαν να την εφαρμόζανε για να κερδίζανε αυτοί και να έχανες εσύ. Για τόσο μεγάλη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ μιλάμε. Όσο για τους ακολούθους του και να θέλανε δεν μπορούσαν να τον πάνε κόντρα παρά να τον ακολουθήσουν, γιατί κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι αλυσοδεμένοι στην Ενέργεια του Καταναγκασμού όπου φέρει. Βάζει τους ακολούθους του να πηγαίνουν και να “κοιμηθούν” συνήθως με το έτσι θέλω σε κάποια άτομα για να τους κλέψουν την Ενέργεια τους, μετά βάζει τις γυναίκες ακολούθους του να “κοιμηθούν” με τους άντρες ακόλουθούς του και μετά πήγαινε αυτός και “κοιμόταν” με τις γυναίκες ακόλουθους του ώστε να θεωρηθεί ότι έχει γίνει η όλη διαδικασία στο Σύμπαν και να αρχίσει να γίνεται η μεταφορά της Ενέργειας σε αυτόν, όπου εκείνος αντίστοιχα την έδινε στους δικούς του ακόλουθους όπου στην τελική ήταν αλυσοδεμένοι στο άρμα του.

 

Ο μόνος τρόπος που υπάρχει για κάποιον ανεξάρτητο για να γλυτώσει από αυτόν είναι να τον αντιμετωπίσει στα μέγιστα του (ο ανεξάρτητος) χωρίς όμως να αλλάξει Γονιδίωμα γιατί αυτός βασίζεται στο γεγονός της αλλαγής Γονιδιώματος όπου ο άλλος δεν το έχει συνηθίσει ακόμα το νέο Γονιδίωμα ώστε να τον νικήσει όσο πιο εύκολα μπορεί. Για αυτούς που δεν έχουν τόσα πολλά περιθώρια εξέλιξης μόνοι τους, η καλύτερη περίπτωση είναι να βρίσκονται στα 64 bit Γονιδίωμα και να χρησιμοποιεί ο κάθε διαγωνιζόμενος και κάποιο όπλο όπως ένα μαχαίρι. Μετά από όλο αυτό, γενικότερα κερδίζει κανείς την ανεξαρτησία τη δικιά του ή και των άλλων (αν το έχει συμφωνήσει αυτό εξαρχής πριν τη μάχη ότι τους εκπροσωπεί) σε περίπτωση που αρχικά αλληλεπιδρούσε μαζί τους, αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι τον κλέβουν και θέλει να φύγει όσο γίνεται μακριά τους. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ένας από τους Συμπαντικούς Νόμους που έχουν θεσπιστεί από τον Δημιουργό του Σύμπαντος ειδικά για αυτήν την περίσταση, γιατί πρέπει να είσαι γενναίος για να αντιμετωπίσεις το άγνωστο και όχι ηττοπαθής, όπου σε αυτήν την περίπτωση η ιστορία ούτε που θα σε θυμάται εσένα. Όσο για αυτά τα άτομα που περιγράφηκαν πιο πάνω είναι τα ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αν και οι Γύφτοι ή οι Τσιγγάνοι (δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ποιος αλλά νομίζω οι πρώτοι) αντίστοιχα δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο λόγω πιστεύω (κρατάνε από την Ινδία και το δικό τους Αφεντικό αυτό το δέχεται και πολύ μάλιστα) και όταν πάνε και ζητάνε ελεημοσύνη από τον κάθε άνθρωπο το κάνουν προκειμένου να του κλέψουν όσα περισσότερα μπορούν. Όταν ζητάνε “ψωμί και νερό” από το σπίτι είναι σαν να ζητάνε “Γη και Ύδωρ” από την χώρα σου. Για τέτοιο επίπεδο κατεργαριάς μιλάμε.

 

Με δυο λόγια, Βαμπίρ Ενέργειας είναι τα άτομα εκείνα όπου έχουν τη δυνατότητα μέσω του Σύμπαντος να σου στερούν ότι έχεις και δεν έχεις όπως την Ενέργεια σου (Χρυσή Αύρα, Ενέργεια Αξιοπρέπειας, κλπ.), να την απορροφούν ή και ταυτόχρονα να την μετατρέπουν ώστε να είναι κατάλληλα συμβατή για τον εαυτό τους ή και τους “φίλους” αλλά και ακολούθους τους. Πραγματικά τα πάντα μπορούν να κλέψουν από εσένα ή ακόμα να σου δώσουν τα βάσανα κάποιου άλλου ή και τα προβλήματα του και να γίνουν δικά σου χωρίς καν να ξέρεις πως προέκυψε όλο αυτό και με τον συγκεκριμένο Ιησού Χριστό πραγματικά απόντα από την προστασία σου, γιατί είναι απασχολημένος να βοηθάει τα άτομα εκείνα που σου προκαλούν τα εκάστοτε προβλήματα. Ας δούμε τι έγινε στην πραγματικότητα με τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ