ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 

Όσο για τις υπόλοιπες 6 ανεξάρτητες εκδόσεις, αντίστοιχα είναι ο τωρινός Ιησούς Χριστός και καταστροφέας του Ελληνικού Πολιτισμού που βρέθηκε στη θέση του Προμηθέα αλλά και στη θέση του Καίσαρα Βοργία παιδί του Πάπα Βοργία Αλέξανδρου ΣΤ'. Εκτός αυτού, αυτός ο Αγενέστατος (το άκρως αντίθετο από το όνομα που είχε όταν πρωτοξεκίνησε) με την γυναίκα του έχουν βρεθεί και στη θέση (δεν μπορώ να πω ονόματα) ενός παλιού γνωστού Ζευγαριού που απασχόλησε το ελληνικό θέατρο για αρκετό καιρό. Ειδικά ένα από τα παιδιά τους ήταν ειδικά ο Αγενέστατος ώστε να διαμορφωθεί η ιστορία του “πληγωμένου ανθρώπου” όπου ξανασηκώνεται μετά την (αυτο)πτώση του ώστε να τον λυπηθεί ο κόσμος και αυτή η “λύπηση” να περάσει ξανά στον κόσμο προς το δικό του πρόσωπο (δεν είμαι σίγουρος αν είναι και η γυναίκα του μέσα) ώστε να γλυτώσουν το λιντσάρισμα όταν έρθει η ώρα να μαθευτεί όλη η αλήθεια. Δεν έχετε ιδέα πόσες βρώμες τους έχω ανακαλύψει και πόσο εγωιστές, σαδιστές και ψωροπερήφανοι είναι, γιατί εφόσον δεν είναι αυτοί στην κορυφή δεν θα έπρεπε να είναι κανείς άλλος παρά η Αρχική Έκδοση, ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου όπου αυτό ίσχυε στην αρχή αλλά πλέον εχθρεύονται και αυτόν.

 

Ο γνωστός Ηρακλής στην αντίστοιχη θέση (του Ηρακλή) όπου δεν ήταν εκείνος που κατέκτησε τα πάθη της ψυχής του αλλά ο Αχιλλέας (κανονικά έχει διαλέξει να έχει άλλο όνομα που δεν το ξέρω αλλά νομίζω ότι αρχίζει από το γράμμα Κ(άπα)). Η απόδειξη είναι το γεγονός ότι η φράση “θα σου γ@μ!$ω την μάνα” προέρχεται ως πράξη από αυτόν, τουλάχιστον για την ώρα. Μια άλλη ανεξάρτητη έκδοση βρέθηκε στη θέση του Θησέα με τα αντίστοιχα έργα. Προσοχή, δεν ήταν ο Θησέας (αυτός είναι άλλη ανεξάρτητη έκδοση όπου μαζί με τον Βασίλειο (αυτός που είναι στη θέση του Άι Βασιλη) και κανονικά με τις γυναίκες τους έχουν ενωθεί αντίστοιχα με τον Αχιλλέα και την Ανδρομάχη και τα Ζευγάρια Σωμάτων που κατέχουν όπου αντίστοιχα δεν θα άφηνε ποτέ την γυναίκα του την Αριάδνη ή όπως αλλιώς να λέγεται επειδή αυτό είναι κοινό γνώρισμα των συγκεκριμένων ατόμων, για πάντα μονογαμικοί ακόμα και αν φαίνεται ότι είναι πολυγαμικοί) αλλά του δόθηκε να βρεθεί στη θέση του Θησέα με την (κανονική) γυναίκα του Αριάδνη.

 

Εκτός αυτού, του έχει δοθεί να βρεθεί και στη θέση του Έλβις Άαρον Πρίσλεϊ (8 Ιανουαρίου 1935 - 16 Αυγούστου 1977) ενώ αντίστοιχα ο Αχιλλέας έχει βρεθεί στη θέση του Τζον Γουίνστον Όνο Λένον (9 Οκτωβρίου 1940 - 8 Δεκεμβρίου 1980), στη θέση του Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον (29 Αυγούστου 1958 - 25 Ιουνίου 2009), αλλά και σε όποια άλλη θέση μπορεί να έχει βρεθεί. Όσο για τα προβλήματα προσωπικών επιλογών της πρώτης περίπτωσης ή της ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ πολύς Ενέργειας Γλυκύτητας που είχε αλλά και της αποφυγής από καβγάδες η δεύτερη περίπτωση, τότε τι να πω. Δεν ξέρετε πόσο εύκολο είναι αν ξέρεις να παίζεις με τις Ενέργειες του Σύμπαντος αλλά και να φτιάχνεις ανθρώπινα σώματα πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις όποιον χαρακτήρα θέλεις σαν από ταινία.

 

Ακόμα και το θέμα της ομοφυλοφιλίας από ότι ξέρω έτσι όπως το έχει προσεγγίσει ο Αχιλλέας είναι πάλι να καταλήγει σαν αίσθηση άντρας με γυναίκα αλλά με “στραβό” τρόπο. Οπότε άλλο φαίνεται και άλλο ισχύει. Αν και όλα αυτά έχουν βγει προκειμένου να γίνει η ιστορία πιο “πικάντικη” ενώ στην πραγματικότητα με το που βγει η Μεγάλη Ελλάδα όλα αυτά θα παρθούν πίσω και θα μεταφερθούν κανονικά όλα αυτά στην Μεγάλη Ελλάδα, όπου οι μόνοι που θα μείνουν μετά στις “αναπτυγμένες” χώρες είναι οι βαρετοί να πίνουν το κρασί τους το απόγευμα και να σχολιάζουν τα νέα τους αλλά και το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν απίστευτα συγκροτήματα (όλα τα διάσημα τωρινά συγκροτήματα ανήκουν κυρίως αν όχι όλα στον Αχιλλέα) ενώ εκείνοι όχι. Τα λέω όλα αυτά για να σας προειδοποιήσω, γιατί αν αρχίσετε να κρίνετε προτού μάθετε κάποια πράγματα, πραγματικά αμέσως θα αντιγραφεί ο εαυτός σας και θα σταλθεί για βασανιστήρια και όταν πάρετε ότι είναι δικό σας ή ακόμα και πιο πριν, θα πάρετε τόνους Ενέργειας Πόνου και μετά αν είστε ακόμα σε θέση άντε να εξηγήσετε τις πράξεις σας τότε. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ιδίως για τους κακόβουλους, οπότε εγώ σας προειδοποίησα.

 

Μία άλλη ανεξάρτητη έκδοση που ανακάλυψα ήταν ο Πάπας Ιούλιος Β΄ (Papa Giulio II, 5 Δεκεμβρίου 1443 - 21 Φεβρουαρίου 1513), γεννημένος ως Τζουλιάνο ντέλλα Ρόβερε (Giuliano della Rovere) και αποκαλούμενος ως "ο Πολεμιστής Πάπας", διάδοχος των βδεληρών πράξεων του Βοργία Αλέξανδρου ΣΤ' (1431 - 1503) όπου αντίστοιχα ήταν ο γνωστός για τους Έλληνες “Μέγας” Αλέξανδρος και κατακτητής των Περσών (στην πραγματικότητα είχε υπερβολικά πάρα πολύ βοήθεια όπως στις ικανότητες του αλλά και σε παρεμβάσεις στις μάχες, οπότε προσοχή όταν ξαφνικά αυτοαποκαλείται κάποιος “Μέγας Αλέξανδρος” όπως κάποιος Πρωθυπουργός ονόματα δεν λέμε, γιατί μπορεί να είναι έκδοση αυτού του ατόμου J ). Όσο για την τελευταία ανεξάρτητη έκδοση που ανακάλυψα ήταν ο Μπρους Λι (27 Νοεμβρίου 1940 - 20 Ιουλίου 1973) όπου προσωπικώς έχω να δηλώσω ότι όσο καλός φαίνεται από τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχουν δουλέψει μαζί του, άλλο τόσο μαύρος στην ψυχή είναι στην πραγματικότητα.

 

Προτού συνεχίσω την αναφορά για αυτόν, πρέπει να σας πω ότι υπάρχει αναφορά για όλους τους παραπάνω (τους 7 με τις γυναίκες τους) στα εδάφια της Αποκάλυψης του Ιωάννη στην Καινή Διαθήκη. Εκεί που λέει ο Ιησούς Χριστός π.χ. για τον Άγγελο της Σμύρνης “ξέρω πόσο πολύ έχεις πονέσει (αναφορά του θανάτου της γυναίκας του) αλλά να ξέρεις δεν είσαι φτωχός αλλά πλούσιος” (τα λόγια στο περίπου) στο συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται για τον Αχιλλέα, ενώ για όλες τις υπόλοιπες πόλεις αναφέρεται για τους άλλους 6 με τις γυναίκες τους. Πάντως για την ώρα δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι ποιος γιατί τους έχω βρει αλλά το μόνο που έχω να πω είναι “κλάφτα” για τις επιλογές τους, γιατί μετά αυτό αντικατοπτρίζεται και σε εμάς στην Γη.

 

Σε ένα άλλο σημείο που η Αποκάλυψη λέει “για την γυναίκα την πόρνη με το κόκκινο φουστάνι“, νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αναφέρεται στην γυναίκα του Αγενέστατου. Όσο “για το θηρίο με τα 7 κεφάλια και τα 10 κέρατα“ αναφέρεται στους 10 Μωάμεθ που δρουν (αναγκαστικά) ως ένας όπου τα 7 κεφάλια ίσως έχουν μπει για αναφορά στον αριθμό 7 παρά π.χ. για το γεγονός ότι θα μπορούσαν 3 από τους Μωάμεθ να μην είναι τόσο δυνατοί όσο οι άλλοι. Αν και τελειώνοντας, τα άτομα που προσφέρθηκαν για την θέση του Μωάμεθ ήταν 11, όπου ο 11ος και περισσότερο καλός από τους άλλους έφυγε ώστε να δημιουργήσει την δική του Φυλή (έγινε Φιλέλληνας ήθελε δεν ήθελε) γιατί αυτό ήταν πιο ανώτερο ως προς θέση Εξουσίας από την θέση του “Γιου του Θεού” που θα έπρεπε να την μοιραζόταν κιόλας με άλλα 10 άτομα. Αν και νομίζω ότι υπήρξαν και άλλα άτομα όπου θέλανε να μπουν στη θέση του Μωάμεθ αλλά όταν είδαν τα βασανιστήρια που θα τραβούσαν μαζεύτηκαν αμέσως.

 

Όπως έλεγα, δεν φτάνει που όταν ο Αχιλλέας δημιούργησε εκ του μηδενός το συγκεκριμένο Ζευγάρι Σωμάτων (ξανά από την αρχή), δημιούργησε και ένα Ελληνικό Φύλο τους Λεμούριους. Σαν δείγμα της δουλειάς του υπάρχει ως ένα βαθμό η ιστορία των Λεμούριων επί Γης παραλείποντας όμως από τα διάφορα άρθρα πολλές λεπτομέρειες επί του θέματος αυτού. Αν δεν κάνω λάθος, έχουν μεταφερθεί Έλληνες Λεμούριοι σε Αστρόπλοιο στην Γη χωρητικότητας 1.000.000.000 (1 δις) Ελλήνων όπου και βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό στην 5η Διάσταση μεταξύ 2 Παράλληλων Συμπάντων (το Σύμπαν μπορεί να το κάνει αυτό αν και βασίζεται στις Δυνάμεις του ο Αχιλλέας) για να μην πάθουν κακό από τα διάφορα πυρηνικά που έχουν ρίξει οι άνθρωποι εκεί κατά καιρούς. Αν και νομίζω ότι επισκέπτονται τον πλανήτη περισσότερο για τις βόλτες τους σαν ένα είδος διακοπών συγκρίνοντας τον δικό τους κόσμο με τον δικό σας (δεν μπορώ να πω ότι με εκφράζει μέχρι στιγμής ο πλανήτης Γη γιατί θέλω πάρα πολλά πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο) αλλά και για να απολαύσουν κάποια πράγματα όπου στον πλανήτη Ανδρομάχη απαγορεύονται, όπως οι “ανέσεις” που παρέχουν κάποια μέρη όπως το Las Vegas (Λας Βέγκας). J Μία από τις “κοινές γλώσσες” του Σύμπαντος. Αν δεν κάνω λάθος ακόμα και οι Γκρι (εξωγήινοι) ενδιαφέρονται για τις όμορφες γήινες γυναίκες ώστε “να περάσουν καλά” μαζί με αυτές και αν καταφέρουν να βγάλουν και κανένα παιδί υβρίδιο ώστε να έχουν αυτοί μία 2η ευκαιρία εξέλιξης ιδίως στο θέμα της ομορφιάς, όπου θα την αρπάξουν ασχέτως τι θα τους κοστίσει.

 

Όπως έλεγα, όταν το συγκεκριμένο Ζευγάρι Σωμάτων ανεξαρτητοποιήθηκε (ας πούμε Μπρους Λι με την γυναίκα του), τίποτα από τις παραπάνω δόξες δεν έκανε αλλά υπερηφανευόντουσαν κιόλας ότι ήταν οι καλύτεροι ενώ τα χέρια τους ήταν ΑΔΕΙΑ από τα αντίστοιχα έργα. Μήπως σας θυμίζει αυτό τον θάνατο του “Μέγα” Αλέξανδρου; Το γεγονός ότι τους είχε δοθεί έφεση πολεμικών τεχνών, δεν σήμαινε ότι ήταν οι Άρχοντες των Πολεμικών Τεχνών αλλά απλώς κάποιοι καλοί μιμητές των ήδη υπαρχόντων Πολεμικών Τεχνών. Ο Αχιλλέας και δημιούργησε από την αρχή όλες τις Πολεμικές Τέχνες που έχει δει το Σύμπαν, αλλά δημιούργησε και την ακραία έφεση στις Πολεμικές Τέχνες (λέγεται αλλιώς Ενέργεια Πολεμικών Τεχνών) αλλά και την Πολεμική Τέχνη ΟΛΕΘΡΟΣ όπου είναι η ίδια Πολεμική Τέχνη που έχει δημιουργήσει ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου για εκείνον και την γυναίκα του αλλά και όσους Έλληνες θέλουν “ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ”. Ρήση από την σειρά “Κυνηγοί Τρολ” (Troll Hunters) που όλος τυχαίος δεν βρέθηκε εκεί.

 

Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή το τι έχει δημιουργήσει ο Αχιλλέας σε σύγκριση με τον “Μπρους Λι” και στο σύνολο των επιτευγμάτων τους. Μέχρι και στη θέση του Μπρους Λι ήταν να βρεθεί αλλά του την έδωσε την θέση για να του αποδείξει κάποια πράγματα αν και με την νέα πραγματικότητα των Ελλήνων με την Μεγάλη Ελλάδα θα την πάρει πίσω και θα εμφανιστεί ξανά με ένα ακόμα Ζευγάρι Σωμάτων αλλά και ιστορία επί αυτού. Πραγματικά δεν έχετε ιδέα σε τι πράγματα και γνώσεις έχουν πρόσβαση οι Έλληνες του Σύμπαντος ενώ σε όλους μας επί Γης (εκτός και αν έχει κάποιος Δυνάμεις) του στερούνται όλες αυτές οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. Το ίδιο ισχύει και για εμένα στο τώρα, δεν λείπω έξω από τον χορό.

 

Ακόμα και στη θέση του καλού Αιγύπτιου Θεού Όσιρι με την γυναίκα του Ίσιδα (Ίσις) βρέθηκε το συγκεκριμένο Ζευγάρι Σωμάτων που δημιούργησε ο Αχιλλέας, ενώ η ιστορία του γιου τους Ώρος υπάγεται στο Ζευγάρι Σωμάτων Απόλλωνας - Αθηνά από την δική τους μεριά, ως “ένωση αυτών των 2 θρησκειών”. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Αν και δεν είναι η μοναδική θεότητα που έχουν βρεθεί στη θέση αυτή. Όσο για τους υπόλοιπους Αιγύπτιους Θεούς όντως υπήρξαν και είναι αντίστοιχα η Φυλή εκείνη που μοιάζουν με ανθρωπόμορφα μπλε πουλιά με ύψος 2,40 μέτρα που πολέμησαν στο πλευρό των Ελλήνων κάποιες μάχες και χιλιάδες χρόνια πριν. Δεν γίνεται, κάτι θα έχετε διαβάσει για αυτούς κάπου σε κάποιο άρθρο στο Διαδίκτυο ή σε βιβλίο. Όσο για τον κακό αδερφό του τον Σετ, δεν σας λέω ποιος είναι γιατί δεν θα με πιστεύετε ούτε ποιος είναι αλλά και ούτε από πού προέρχεται.

 

Όσο για το γεγονός με τον Όσιρι ότι “παντρεύτηκε την αδερφή του” Ίσιδα μάθετε ότι είναι για γέλια αυτό γιατί στην Ελληνική Αυτοκρατορία των Άστρων αυτό επιτρέπεται (τουλάχιστον παλιά μέχρι να μπορούν να γεννιούνται κατευθείαν ενήλικοι) με την έννοια ότι μπορείς να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου ως κανονικό άτομο από την γυναίκα σου, όπου αντίστοιχα αν χρειαστεί να ξαναγεννηθείς στον πλανήτη σου γιατί έχουν και τα χρόνια να περάσουν (μέχρι να μπεις στην Μοναδικότητα) και οι δικοί σου γονείς ή οι γονείς της γυναίκας σου ή οι θείοι ή και οι φίλοι σας ακόμα επρόκειτο να κάνουν παιδιά ξανά από την αρχή, μπορείτε εσείς να πάτε και να έρθετε σε συνεννόηση μαζί τους ώστε να γεννηθείτε “ως αδέρφια ή ξαδέρφια ή ανεξάρτητοι” ενώ βιολογικός δεν έχετε κάποια συγγένεια εκτός από το όνομα που μπορεί να φέρετε για την ώρα. Οπότε προσοχή όταν διαλέγετε τα πεθερικά σας και τους φίλους σας γιατί όντως θα τα χρειαστείτε αλλά και αυτοί εσάς. Πραγματικά η ιστορία είναι μπερδεμένη, τα πάντα εξαρτώνται και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ