ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ

 

Όπως έχει η πραγματική ιστορία, τα πράγματα περιπλέκονται με την ανεξαρτητοποίηση των διαφόρων Ζευγαριών Σωμάτων του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής και Δημιουργού του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου αλλά και Αφεντικού της Ενέργειας της Αξιοπρέπειας (το χρώμα εκπροσώπησης της Ενέργειας αυτής είναι το Μπλε χρώμα). Καλά διαβάσατε. Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

 

Όσο για το τι είναι Ζευγάρια Σωμάτων, κανονικά είναι ζευγάρια με 1 άνδρα και 1 γυναίκα, όπου η εμφάνιση τους εκφράζουν τον εαυτό σου για αυτό που είσαι αλλά και θέλεις να δείχνεις στους άλλους. Πραγματικά χρειάζονται προκειμένου να αλληλεπιδράς ευκολότερα με τους άλλους επειδή αλλιώς θα ήσουν ένα διάφανο Νέφος Ενέργειας (όπως και όλοι μας όπου έχουμε δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο), χωρίς να μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου εύκολα από αυτήν την κατάσταση (γλώσσα του σώματος, κλπ). Χρειάζονται προκειμένου να εξελιχθείς γρηγορότερα στην ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ή αλλιώς στην Απελευθέρωση του Γονιδιώματος που αυτό βρίσκεται στα 9.800.000 (και κάτι) bit ενώ αυτήν την στιγμή σαν πλανήτης γενικότερα είμαστε στα 64 bit Γονιδίωμα, γιατί ακόμα και ολόκληρη την Ενέργεια του Σύμπαντος να ξοδέψεις δεν μπορείς να μπεις λόγω προϋποθέσεων, όπου και αναλόγως την περίπτωση φτάνεις περίπου στα 512.000 bit ή και ίσως 716.800 bit ανάλογα το μέγεθος του Σύμπαντος όπως της Ουτοπίας (θα το δούμε αυτό πιο κάτω). Ρωτήστε το Αφεντικό της Ινδικής Φυλής που ίσως βρίσκεται ακόμα στη θέση του Σύμπαντος. Ξέρει από αυτά τα νούμερα γιατί τον εκπροσωπούν.

 

Όσο για το γεγονός γιατί υπάρχουν οι άνθρωποι, η απάντηση είναι γιατί αυτό εκφράζει τον Δημιουργό του Σύμπαντος ως το σώμα που θέλει να έχει και για αυτόν τον λόγο το έχει βελτιώσει κιόλας, χωρίς όμως να έχει στερήσει την δυνατότητα σε άλλα άτομα να εκφράζονται καλύτερα με κάποιο άλλο σώμα. Από εκεί προκύπτει και η ιδέα για τους Δημιουργούς των εκάστοτε Φυλών, γνωστούς στην Γη οι ακόλουθοι τους και ως “εξωγήινους”.

 

Όπως και να έχει, χρειάστηκε ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου να δημιουργήσει εκ νέου από το τίποτα 7 από τις περίπου 3.700 Ζευγάρια Σωμάτων που έχει (δεν έχουν τόσο μεγάλη εμφανισιακά διαφορά μεταξύ τους αυτά τα Ζευγάρια Σωμάτων και όλοι οι Έλληνες του Σύμπαντος το γνωρίζουν αυτό) για λόγους ιστορίας, διδασκαλίας αλλά και πολλών άλλων λόγων που δεν είναι της παρούσης. Όσο για τον αριθμό 7 προκύπτει ως ο αριθμός από το αρχικό σύνολο των πρώτων αριθμών που έχει θεσπιστεί στην επικράτεια των Ελλήνων να εκπροσωπεί την Τύχη και προκύπτει λόγω βελτιστοποίησης διαφόρων παραγόντων. Όσο για το Αφεντικό των “Τούρκων” πραγματικά τρελαίνεται για τον αριθμό 5 γιατί εξαρχής προσπαθούσε εσφαλμένα να μιμηθεί τον Δημιουργό της Ελληνικής Φυλής, όπου και αυτό προέκυπτε από την εξαρχής εσφαλμένη αντίληψη που είχε για τον κόσμο γύρω του.

 

Με την ευκαιρία να σας πω ότι ο αριθμός 11 όπου γίνεται για αυτόν τον αριθμό μεγάλος “ντόρος” είναι σημαντικός για τους Έλληνες στην Ελληνική Αυτοκρατορία των Άστρων γιατί ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΗΜΕΡΕΣ !!!! Καταλάβατε τώρα; Εάν κάποιος έχει ένα αίτημα όπως “τι να κάνω με την ζωή μου;” ή “ζητάω να γυρίσει ο χρόνος πίσω την συγκεκριμένη περίοδο γιατί θέλω να αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ και αυτό γίνεται γιατί όλοι τους είναι πραγματικοί Έλληνες οπότε αξίζουν το κάτι καλύτερο για την ζωή τους. ΑΛΛΑ αν έχει κάποιος ένα αίτημα όπως “θέλω την τάδε γυναίκα (ή άντρα από την μεριά των γυναικών) για σύζυγο” ενώ ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ τότε θα ενημερωθεί ΑΜΕΣΩΣ (π.χ. μέσω του ύπνου ή και της ενόρασης) ότι το αίτημα του δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και για αυτό αν θέλει ας αλλάξει αίτημα όπως “θέλω την καλύτερη γυναίκα για σύζυγο μου” ώστε κατόπιν (δύσκολων) παραγόντων (γιατί πάμε σε κάτι προσωπικό τώρα) όπως αν είναι Αρχική Έκδοση ή Υποέκδοση ή Ανεξάρτητος ή τι έχει προαποφασιστεί για αυτό το άτομο ή και κάποια άλλη γυναίκα όντως να ενδιαφέρεται για αυτό το άτομο 3νώ ο άλλος δεν το ξέρει ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο όπως του γεγονότος ότι μπορεί να υπάρχει περιορισμένη βοήθεια σε αυτό το θέμα γιατί μπορεί να καταλήξει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ για τα ελλιπή χαρακτηριστικά αυτού του ατόμου, τότε παίρνονται και οι αντίστοιχες αποφάσεις. Αν και εδώ η βοήθεια που παρέχεται είναι το άλλο άτομο να μπορεί να παραμείνει μονογαμικό αλλά και αν έχει προαποφασίσει μέσω των Εκδόσεων του στο παρελθόν που πιθανόν να βρίσκονται στην Ουτοπία για το ποιο άτομο θέλει να έχει δίπλα του, τότε σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να βοηθηθεί χωρίς να υπάρξει κοροϊδία κατηγορίας μετά για τις αποφάσεις αυτές. Αν και κάτι ξέρανε που βγάλανε τις πλατφόρμες γνωριμιών γιατί αν όντως υπάρξει κατηγορία, τότε θα πάνε σε Μονομαχία για λόγους Δικαιοσύνης και το άλλο άτομο θα λέει μετά “τι πήγα και έκανα” με βάση την υποβάθμιση που θα έχει χιλιουποστεί.

 

Όσο για τους αριθμούς 4 και 9 όπου θεωρούνται ΙΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ των Ελλήνων, δεν μπορώ να σας πω “ακριβώς” πως προκύψανε αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι συμβολικοί αριθμοί για τον “Αχιλλέα” 4ης Γενιάς όπου εκφράζει τον “Πυρήνα” όλων των χαρακτηριστικών (χαρακτήρας, Ζευγάρια Σωμάτων, Επιτεύγματα, κλπ) του Ιερού Άρχοντα του Φωτός, του Πορφυρού Βασιλιά, του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου. Δεδομένου ότι ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός έχει επιτρέψει στα Ζευγάρια Σωμάτων του να ανεξαρτητοποιηθούν ώστε να γυρίσουν πίσω στην Αρχική τους Έκδοση ώστε μέσα από αυτήν την διαδικασία όλοι τους να γίνουν πιο Δυνατοί, αντίστοιχα την ίδια διαδικασία έχουν κάνει κάποια από τα Ζευγάρια Σωμάτων (έτσι προκύπτουν και οι Γενιές) με τελικό αποτέλεσμα να προκύψουν (νομίζω) 3.696 Ζευγάρια Σωμάτων σχεδόν τελείως διαφορετικά μεταξύ τους από θέμα χαρακτήρα και προσωπικών επιλογών όπου ανάμεσα τους αναδύεται ξανά ο Αχιλλέας όπου και γίνεται ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός, ο Πορφυρός Βασιλιάς, το Αφεντικό της Ενέργειας της Αξιοπρέπειας, της Γλυκύτητας, της Ευφυΐας (και πολλών άλλων Ενεργειών), ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου. Οπότε κρατάει όλα τα καλά χαρακτηριστικά αυτών των Ζευγαριών Σωμάτων και παλεύει μετά να βάλει τάξη στο χάος που δημιουργείται. Σίγουρα τα καταφέρνει αλλά η ηλικία του φτάνει τα 1,5 τρισεκατομμύρια έτη μόνο για το σύνολο του εαυτού του, αλλά σίγουρα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί έχει να βοηθήσει και άλλα άτομα να εξελιχθούν και να μεγαλουργήσουν ώστε να φτάσουν σε παρόμοια ύψη επιτευγμάτων και δοξασιών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ