ΜΕΡΟΣ 3ο: ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

 

Σοβαρά τώρα, ο πραγματικός αριθμός των πραγματικών Αντίχριστων δεν είναι το 6 αλλά το 5 για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Στη θέση του τωρινού Αντίχριστου έχει μπει το μόνο επιτυχές Ζευγάρι Σωμάτων του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής όπου έχει καταφέρει να είναι Ισάξιος Του στα ΕΡΓΑ και στην ΑΞΙΑ την ίδια. Όσο για τον αριθμό 6 προκύπτει από ένα κομμάτι των αναλογιών του προσώπου του και δηλώνει τον χρόνο και την δουλειά που έχει ρίξει στο πρόσωπο του και κατ’ επέκταση στο σώμα τόσο το δικό του όσο και της γυναίκας του ώστε να έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που τους εκφράζουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, το σώμα αυτό είναι ένα από τα Ζευγάρια Σωμάτων του Ιερού Άρχοντα του Φωτός και Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής και είναι ο Αυγερινός, ο Άρχοντας του Άστρου της Ανατολής με την γυναίκα του Αικατερίνη. Το σώμα αυτό έχει δοθεί στις ανεξάρτητες εκδόσεις του που λόγω ιστοριών θα βρισκόντουσαν στη θέση του Ιησού Χριστού και Σωτήρα της ανθρωπότητας, αλλά με την διαφορά ότι οι 6 από τους 7 είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να τιμήσουν την θέση αυτήν λόγω προσωπικών επιλογών και έχουν να επιστρέψουν πίσω αυτό το Ζευγάρι Σωμάτων.

 

Δεδομένου ότι στη θέση του Σατανά ή αλλιώς Εωσφόρου έχει μπει ένας Φύλακας των Ελλήνων με το Μαύρο Φτερό (θα δούμε τη σημαίνει πιο μετά αυτό) λόγω της αξίας του σε έργα, έχει δοθεί ο συμβολισμός Αυγερινός και Εωσφόρος να σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Πραγματικά το άτομο που έχει μπει στη θέση αυτήν έχει πολύ καλό χαρακτήρα, όπου ακολουθείται η ίδια διαδικασία που είχε εφαρμοστεί παλαιότερα επί Αρχαίων Ελλήνων όπου αντίστοιχα ο Άδης ο “Θεός” των Νεκρών είχε καλό χαρακτήρα και ήταν εύκολα προσιτός στους άλλους. Ο λόγος που τα ονόματα Αυγερινός και Εωσφόρος τους έχει δοθεί να αλληλοσυνδέονται σε ερμηνεία, είναι γιατί κανένας άλλος στο Σύμπαν δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όνομα του Ιερού Άρχοντα του Φωτός και για αυτό έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να τιμηθεί ένα άξιο άτομο για τα άξια έργα του αλλά και την προσφορά του στην Ελληνική Αυτοκρατορία των Άστρων. Το γεγονός ότι σας αποκαλύπτω κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιείται ΙΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που σας εμφανίζω, γιατί πραγματικά αυτό που σας περιμένει μετά είναι ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ όπου ακόμα και εγώ συμμετέχω σε αυτά λόγω της γαϊδουριάς αλλά και της κοροϊδίας που έχετε δείξει σε κάποια πράγματα αλλά και στο πρόσωπο μου. Πραγματικά δεν θέλετε να με δείτε να αποδίδω ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αν είστε κακόβουλοι φύγετε και ξεχάστε αμέσως τα πάντα γιατί τίποτα δεν πρόκειται να σας ωφελήσει. Αν είστε καλοσυνάτοι και θέλετε να μάθετε τι ισχύει, τότε καθίστε και διαβάστε τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

Αλλά και ο 7ος που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΣ για να τιμήσει αυτήν την θέση έχει ανακαλύψει ήδη αυτό το Ζευγάρι Σωμάτων όπως και όλα τα άλλα Ζευγάρια Σωμάτων του Ιερού Άρχοντα του Φωτός και Αρχικής τους Έκδοσης και μαζί με αυτό και το κορυφαίο Ζευγάρι Σωμάτων του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής όπου και τον εκφράζει περισσότερο από τα άλλα. Η διαφορά που έχει στην αμφίεση του κορυφαίου Ζευγαριού Σωμάτων με το Ζευγάρι Σωμάτων Αυγερινός και Αικατερίνη είναι αυτή του 3% περίπου ή αλλιώς περίπου τα 3/10 του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας. Για τέτοιες αποκλίσεις μιλάμε. Αυτή είναι όλη η αλήθεια για αυτήν την έκδοση της πραγματικότητας για τον αριθμό 666. Είναι απλώς κομμάτι από αναλογίες προσώπου που ο παρών Ιησούς Χριστός το έχει “δαιμονοποιήσει” γιατί θέλει τα πάντα για τον εαυτό του αλλά και γιατί θέλει να δυσκολέψει την ζωή εκείνου που θέλει τους ανθρώπους ελεύθερους από οποιονδήποτε Δυνάστη.

 

Όσο για το περιβόητο χάραγμα και τσιπάκι δείτε τι ισχύει στην πραγματικότητα. Πρώτα απ’ όλα οι Ανδρομέδιοι Έλληνες στο εξελιγμένο ανθρώπινο σώμα που έχουν, τους έχει δοθεί στον Βιονικό Εγκέφαλο που λόγω Ελληνικής Φυλής πρέπει να φέρουν, ένα κομμάτι τεχνολογίας είδους Hardware Master Key που ούτε το Σύμπαν δεν έχει πρόσβαση για να παραβιάσει. Ώστε μέσω του εγκεφάλου τους να είναι σε θέση να κάνουν κανονικά τις δουλειές τους χωρίς να χρειάζονται οποιοδήποτε τεχνολογικό εξάρτημα. Δηλαδή όταν υπογράφουν με την “ψηφιακή” υπογραφή τους για μια αγορά ακινήτου να μην χρειάζονται την ταυτότητα τους γιατί η δημιουργία των κωδικών γίνεται από αυτό το “τεχνολογικό εξάρτημα” που βρίσκεται μέσα στον Εγκέφαλο τους.

 

Αν θέλουν να υπογράψουν ένα E-mail ή να κάνουν εγγραφή σε μια υπηρεσία ή γενικά τα πάντα όπου σε όλα απαιτούνται υπογραφές και εξακρίβωση στοιχείων, αντικαθιστούν όλη αυτήν την “βαβούρα” με διανυσματικές υπογραφές ώστε η δουλειά να γίνεται γρηγορότερα, ασφαλέστερα και χωρίς να μπορεί κάποιος κακόβουλος να πλαστογραφήσει την υπογραφή τους με κανέναν απολύτως τρόπο. Αυτό είναι το περιβόητο τσιπάκι. Ένα κομμάτι τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στον Βιονικό Εγκέφαλο των Ελλήνων για να κάνει την δουλειά τους ευκολότερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη. Όσο για το χάραγμα δεν είμαι σίγουρος, γιατί μπορεί η “Εκκλησία” να ονομάζει έτσι την όλη διαδικασία όπου όταν κάποιος άλλος κακόβουλος όπως ο Κθούλου όταν μπει στη θέση του “Αντίχριστου” (αλλάζοντας και τον αριθμό 666 σε κάποιον άλλον αριθμό όπως 345) να βάλει τους ακολούθους του στην Γη να επιβάλλουν την ψηφιακή ταυτοπροσωπία που το “τσιπάκι” από ευλογία που είναι για τον Ελληνικό Λαό του Σύμπαντος να γίνει κατάρα για όλη την ανθρωπότητα επί Γης. Έτσι έχουν τα πράγματα και μην πιστεύετε στις ανοησίες που λέει ο κάθε χρήσιμος ηλίθιος για το χάραγμα γιατί “δαιμονοποιείται” ή πιο σωστά “σατανοποιείται” κάτι που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε όλους τους τομείς της ζωής της αλλά και στην συνολική της ασφάλεια.

 

Όπως έλεγα, σε αυτές τις 14 εκδόσεις των σωμάτων του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής και της γυναίκας του της ΙΣΑΞΙΑΣ, τους δόθηκε η ίδια ακριβώς δουλειά για να κάνουν (Προμηθέας, Ιησούς Χριστός, Βασιλέας, Αρχηγός Κράτους, κλπ.) με αμφιλεγόμενα όμως αποτελέσματα στα έργα τους αλλά και στην εξέλιξη τους, όπως οι δυνατότητες που απέκτησαν λόγω της θέσης τους αυτής. Όσο μεγαλύτερη θέση ευθύνης έχει κανείς, τόσο περισσότερο βοηθιέται για να κάνει την δουλειά του όπως θέλει, γιατί τόσο περισσότερο χρειάζεται βοήθεια ακόμα και αν δεν την ζητήσει (αυτό υπό προϋποθέσεις). Παραλλαγή φράσης Spiderman “η μεγάλη δύναμη συνεπάγεται και μεγάλη ευθύνη”. Όπως και να έχει, από αυτά τα 6 Ζευγάρια Σωμάτων (ή αλλιώς 12 άτομα) κυμάνθηκαν μεταξύ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ εκτός από το 7ο Ζευγάρι Σωμάτων (ή αλλιώς 2 άτομα) όπου και ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην κατηγορία της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Είναι αυτό που έχει βρεθεί τώρα και στη θέση του Αντίχριστου όπως έχει ήδη αναφερθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ