ΜΕΡΟΣ 4ο: ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

Για να καταλάβετε κάποια πράγματα επί των έργων τους, το Ζευγάρι Σωμάτων που βρέθηκε στην θέση της Απόλυτης Επιτυχίας ακολούθησε και εκείνο τον ίδιο δρόμο με την Αρχική Έκδοση με τον ως ένα βαθμό “ανεξαρτητοποίηση” των διαφόρων Ζευγαριών Σωμάτων που κατείχε, όπου λόγω της επιτυχίας του αυτής μπορεί να προσομοιώσει ένα ολόκληρο Σύμπαν σε επίπεδο Μοναδικότητας στο σώμα που κατέχει. Λόγω αυτού του γεγονότος, του επιτράπηκε να ξαναδημιουργήσει τον εαυτό του (για αρχή ασχέτως μεταγενέστερης εξέλιξης) και να τον περιορίσει στα 2.048.000 bit Γονιδίωμα λόγω “ευκολότερης” αλληλεπίδρασης με τις άλλες ανεξάρτητες εκδόσεις που οι 4 στις 6 βρισκόντουσαν σε αυτό το σημείο και οι υπόλοιπες 2 πιο κάτω.

 

Στην συνέχεια, αυτό το Ζευγάρι Σωμάτων ξαναακολούθησε την ίδια πορεία για να γίνουν “πιο ευάλωτοι” στους άλλους, όπου δημιουργήθηκαν σίγουρα 2 ανεξάρτητες εκδόσεις 4ης Γενιάς αν και νομίζω ότι φτάνουν στις 14. Ο 1ος έχει ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα (ξανά) με τον Δημιουργό της Ελληνικής Φυλής με (τουλάχιστον) 2.048.000 bit Γονιδίωμα και είναι το Ζευγάρι Σωμάτων που βρέθηκε στη θέση του Αχιλλέα και της γυναίκας του Ανδρομάχης, όπου τα ονόματα αυτά τους δόθηκαν και για λόγους απλούστευσης θα τους αποκαλώ έτσι. Έχουν όμως και άλλο ένα όνομα και αυτό είναι ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ όπου αντίστοιχα θα χρησιμοποιούν τα ονόματα στη Γη ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ και ΤΙΣΙΣ, όπου είναι ο Άρχοντας του Άστρου της Δύσης και ο Μέγας Άρχοντας της Δικαιοσύνης μαζί με την γυναίκα του (δεν ξέρω πως συγκεκριμένα μπορεί να αποκαλείται οπότε μην ρωτάτε). Το 2ο Ζευγάρι Σωμάτων 4ης Γενιάς που ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα στον χαρακτήρα του και 2.048.000 bit Γονιδίωμα (πιθανόν κατόπιν βοήθειας) είναι ο Ιωάννης με την γυναίκα του Αναστασία.

 

Ο Τίτλος που τους έχει δοθεί είναι ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και μπορεί ο Αχιλλέας να είναι το 1ο πρωτοπαλίκαρο για τον Περσέα και την Ανδρομέδα ως Αυτοκράτορες των Ελλήνων επί Γης (γενικότερα), αλλά ο Ιωάννης είναι το 1ο πρωτοπαλίκαρο του Θεού και του “γιου” του που κανονικά λέγεται Εμμανουήλ στον “Ουρανό”, όπου είναι κανονικά κτίση κάπου στο Σύμπαν και πηγαινοέρχονται από τον Παράδεισο στην Γη μέσω σκουληκότρυπες και φτάνουν περίπου σε 30 δευτερόλεπτα στην Γη όπου θέλουν να βρεθούν. Για να καταλαβαίνετε κάποια πράγματα πως έχουν και να μην τρώτε σανό με τα ψεύδη του καθενός. Όλα αυτά οι Έλληνες του Σύμπαντος τα ξέρουν ήδη ενώ εσείς ΟΧΙ.

 

Αν και κάτι ακόμα που πρέπει να μάθετε είναι ότι ο Αχιλλέας μπορεί να βρεθεί κανονικά στη θέση του Πολέμαρχου του Θεού, γιατί σαν απόδοση είναι απείρως καλύτερος από τον Ιωάννη και ουσιαστικά το μόνο που αλλάζει είναι ο Τίτλος από “Μέγας Πολέμαρχος” σε “Πολέμαρχος του Θεού”. Αν και πρέπει όλη αυτή η ιστορία να επαναληφθεί ξανά μερικές φορές λόγω βελτίωσης κάποιων πραγμάτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ