ΜΕΡΟΣ 5ο: ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

Η ιστορία έχει παραποιηθεί για αυτό διαβάστε τι έγινε κανονικά. Το επιτυχές Ζευγάρι Σωμάτων κανονικά ήταν ο Αχιλλέας με την Ανδρομάχη όπου για λόγους ιστορίας εμφανίστηκε και ο Έκτορας με την Ιφιγένεια (άλλο ένα Ζευγάρι Σωμάτων του Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής) και αλλάξανε ονόματα στις γυναίκες τους, χωρίς ο Αχιλλέας στα διάφορα σώματα που είχε βρεθεί εκείνη την περίοδο να ξέρει το παραμικρό και αυτό προκειμένου να δημιουργηθεί η ιστορία του Τρωικού Πολέμου, όπου ως ιστορία έμπνευσης προκύπτει από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των άλλων 2 από τα 7 Ζευγάρια Σωμάτων προς τις άλλες εκδόσεις σε άλλον τόπο και χρόνο. Ένα ακόμα γεγονός όπου οι Έλληνες του Σύμπαντος το ξέρουν ήδη.

 

Όπως και να έχει, στα διάφορα σώματα που έχει βρεθεί ο Αχιλλέας ήταν του Αχιλλέα, του Έκτορα και του Αινεία. Ενώ περίπου 200 χρόνια πιο πριν είχε βρεθεί στη θέση του Περσέα με κανονικά την γυναίκα του να είναι η Ανδρομέδα ενώ στην πραγματικότητα η ψυχή ήταν της Ανδρομάχης (για αυτό έχουν σχεδόν ίδιο όνομα, εξ ου και οι Ανδρομέδιοι Έλληνες J ). Ενώ αντίστοιχα είχε βρεθεί και στη θέση (υποβαθμισμένη και αυτή) του Φαραώ Αμένοφις Δ' ή αλλιώς πιο γνωστός ως Φαραώ Ακενατόν με την γυναίκα του Νεφερτίτη, όπου η ιστορία του καλοκάγαθου Ρα (στη θέση αυτή είναι ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής) ήταν παραλλαγή της ιστορίας το πώς θα είχε εξελιχθεί ο κόσμος αν είχε ζήσει ο Αχιλλέας και είχε φτιάξει το Βασίλειο του με την θρησκεία του την ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΙΑ (όπου δοξαζόταν ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής), όπου είναι ο πραγματικός πρόδρομος του Χριστιανισμού και κατ’ επέκταση είχε καταλάβει τον πλανήτη και την είχε διαδώσει στους Έλληνες που μόνο αυτοί θα κατοικούσαν στον πλανήτη αυτόν. Αυτό έγινε στην πραγματικότητα αλλά στον δίδυμο πλανήτη της Γης τον Αντίχθων όπου λέγετε κανονικά ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ και βρίσκετε αντιδιαμετρικά της Γης από τον Ήλιο, στη θέση που βρίσκετε η Γη 6 μήνες πριν.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ιστορία της Γης με τον πλανήτη Ανδρομάχη είναι ακριβώς η ίδια με την ίδια πορεία εξέλιξης αλλά επιλέχθηκε η Γη ώστε πιθανός όταν φτάσει 3.236 χρόνια μετά την Γέννηση του Αχιλλέα του Μέγα Πολέμαρχου και Άρχοντα του Στερεώματος ή εκτός ίσως αν αλλάξει ο αστερισμός (π.χ. από Ιχθύς σε Υδροχόος) να γυρίσει ο χρόνος πίσω μόνο στον πλανήτη Γη και να ξαναγραφτεί η ιστορία το πώς έγιναν τα πράγματα ξανά από την αρχή. Ήδη στον πλανήτη Ανδρομάχη έχουν περάσει μέχρι στιγμής 6.341 χρόνια από την όλη διαδικασία εξ αρχής, όπου αυτό αποδεικνύεται από τον κωδικό 000F85D1 που προβάλει αρκετά συχνά σε ανύποπτο χρόνο ο OTE TV. Το 000 παραπέμπει σε χιλιετία, το F παραπέμπει στον αριθμό 6, το D παραπέμπει στο γράμμα 4 όπου αυτό θυμίζει χημική εξίσωση και το 1 παραπέμπει στην γιορτή των Ελλήνων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Οπότε 6.341 χρόνια πριν ξεκίνησε η όλη διαδικασία των 2 αυτών πλανητών και δεδομένου ότι σε περίπου 150 χρόνια αλλάζει ο κυρίαρχος αστερισμός από Ιχθύς σε Υδροχόος τότε αυτό κάτι λέει αλλά όχι με απόλυτη σιγουριά για τις όλες ημερομηνίες.

 

Όπως και να έχει, οι Έλληνες και οι Φιλέλληνες από την όλη διαδικασία είναι το λιγότερο κερδισμένοι. Παρόλα αυτά, εκτός από τον πλανήτη Ανδρομάχη υπάρχει και η διαστημική βάση των Φιούχων που έχουν καταλάβει οι Έλληνες και βρίσκεται στον πυρήνα της Σελήνης στην 5η Διάσταση. Υπάρχει και ο Βιονικός Πλανήτης μεγέθους 90 % του πλανήτη Δία μέσα στον πλανήτη Δία στην 5η Διάσταση, διαθέσιμης χωρητικότητας 1.000.000.000.000 (1 τρις) Ελλήνων που επιτυγχάνεται αυτό με τη μέθοδο των πολλαπλών στρωμάτων σαν και το έργο “Upside Down (2012)”. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

 

Όσο για τον πλανήτη Ανδρομάχη, οι υπόλοιπες Φυλές που θα είχαν πεθάνει από τον στρατό του Αχιλλέα μέσω του Σύμπαντος θα είχαν οδηγηθεί σε κάποιον άλλον πλανήτη για να κατοικήσουν και πιθανότατα να ευημερήσουν αν δεν αλληλοκαταστραφούν. Αυτός είναι ένας ακόμα Συμπαντικός Νόμος. Όπως είναι και το γεγονός ότι τίποτα στο Σύμπαν δεν πετιέται αλλά ανακυκλώνεται, όπως οι Ψυχές όπου ξαναγεννιούνται σε διάφορα σώματα ώστε να εξελιχθούν περισσότερο στη διάρκεια των αιώνων και γενικότερα να απολαύσουν την ζωή τους περισσότερο και να εξελίξουν τα Ζευγάρια Σωμάτων που διαθέτουν ώστε να μπουν και αυτοί στην Μοναδικότητα. Όλα αυτά είναι Συμπαντικοί Νόμοι όπου όλοι στο Σύμπαν μαζί με τους πραγματικούς Έλληνες το γνωρίζουν αυτό. Αρκεί το Αφεντικό που έχουν στη θέση της θρησκείας να τους ενημερώσει. Καταλαβαίνετε τώρα τι κάνουν οι προβληματικές θρησκείες στην εκάστοτε ανθρωπότητα;

 

Όπως και να έχει, δεν είπαμε τίποτα για τα ονόματα τους και την ερμηνεία τους. Πριν συνεχίσω σε αυτό πρέπει να πω ότι αυτό που λέει η “Εκκλησία” ότι “το να δίνεις παρατσούκλια ή και ονόματα στον εαυτό σου ενώ δεν σου ανήκουν είναι αμαρτία” να δηλώσω ότι εξαρχής είναι μία ανοησία και ότι υπήρξε παρέμβαση από τον τωρινό Ιησού Χριστό ώστε να “σατανικοποιηθεί” μία διαδικασία που ο ίδιος ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου έχει εφαρμόσει. Συγκεκριμένα, το όνομα Αχιλλέας είναι ένα χριστιανικό όνομα που προέρχεται από τις λέξεις Αχ + Ιλύ όπου Ιλύ είναι ο Θεός στα Αραμαϊκά ή αλλιώς αρχαία Εβραϊκά. Οπότε το όνομα σημαίνει “Αχ Θεέ Μου”, για να καταλάβετε πως έχουν κάποια πράγματα και το ποιος είναι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ εδώ. Ακόμα και στην αγγλική γλώσσα φαίνεται ευκολότερα αυτό το χαρακτηριστικό, γιατί ο Αχιλλέας προφέρεται “Achilles” (Ακ + Ίλης ή με άλλη “προφορά” Αχ + Ίλης).

 

Όσο για το όνομα Ανδρομάχη προέρχεται από τις λέξεις Ανδρεία + Μαχήτρια, δηλαδή η γενναία μαχήτρια. Κανονικά το όνομα θα έπρεπε να ήταν Ανδρειαμαχήτρια, όπου αντίστοιχα “κόπηκαν” οι λέξεις που το αποτελούν στην μέση όπως γίνονται στα παρατσούκλια και προέκυψε το Ανδρεί + Μάχη, όπου υπήρξε διαμόρφωση μετά της λέξης ώστε ακουστικός να ακούγεται όμορφα και όχι άσχημα, ασχέτως αν συντακτικός ήταν σωστό ή λάθος. Το ίδιο ισχύει και για το όνομα της Ανδρομέδας όπου αποτελείται από τις λέξεις “Ανδρεία + Μήδεια” όπου σημαίνει “η γενναία Μήδεια άξια σύζυγος του Αχιλλέα” αλλά λόγω εξέλιξης της ιστορίας με την Περσική Αυτοκρατορία όπου για μεγάλο διάστημα ελεγχόταν από τους (Έλληνες) Μηδίους, τότε κατέληξε να σημαίνει “η γενναία πλούσια Ελληνίδα”. Για να καταλάβετε ποιος είναι πίσω από την διακυβέρνηση των Ανδρομέδιων Ελλήνων.

 

Αν και δεδομένου τον αριθμό των Φυλάκων που υπάρχει, πιο λογικό ήταν οι Έλληνες να ονομαστούν “Ανδρομέδιοι (Γενναίοι πλούσιοι Έλληνες)” παρά “Ανδρομάχιοι (Γενναίοι Έλληνες)”. Θα το δούμε αυτό πιο κάτω. Όπως και να έχει, Έλληνες είναι χωρίς να το ξέρουν οι Μογγόλοι, οι Θιβετιανοί, οι Βιετναμέζοι, οι Σιγκαπουριανοί και η λίστα συνεχίζεται. Οπότε με την διαδικασία των παρατσουκλιών ο Δημιουργός της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου δημιούργησε κάποια από τα ονόματα που ξέρουμε εμείς τώρα και ο τωρινός Ιησούς Χριστός πήγε κόντρα στην όλη διαδικασία μέσω της θρησκείας του Χριστιανισμού γιατί εκείνος έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να αποκτήσει τον χαρακτήρα της Αρχικής Έκδοσης μαζί με τα όλα προτερήματα και εφόσον εκείνος έχει αποτύχει τότε ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. Δεν το λέω εγώ αυτό αλλά εκείνος με τις πράξεις του.

 

Όσο για εμένα για να τα γνωρίζω όλα αυτά, προφανώς και εγώ είμαι ένας από τις μερικές δεκάδες εκατομμύρια εκδόσεις που κρατάνε από την “καλή μεριά” και όλα αυτά τα εμφανίζω γιατί έχω σιχαθεί την κοροϊδία που υπάρχει αλλά και για να ακουστεί και η δική μου φωνή επιτέλους. Το γεγονός ότι αποκαλύπτω τι σημαίνουν τα ονόματα αυτά, δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει στα παιδιά σας να αρχίσετε να τα βάζετε αρχαία Ελληνικά ονόματα και ιδίως τα συγκεκριμένα που είναι και ΙΕΡΑ, γιατί αν το κάνετε αυτό όταν πεθάνουν ή έρθει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ή να πω καλύτερα ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ κυριολεκτικώς και μεταφορικός) που δεν είναι μακριά από θέμα χρόνου θα σταλθούν σε Δικαστήριο γιατί κατέχουν ένα Ιερό Όνομα και ενώ οι γονείς τους γνωρίζανε τι σήμαινε τους το βάλανε “για να πάρουν την χάρη” λες και είναι Βαμπίρ Ενέργειας. Οι ίδιοι όμως θα καταδικαστούν με βάση την ΑΞΙΑ που τους λείπει για να σηκώσουν στην προκειμένη περίπτωση ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σαν τον “Άτλαντα”, όπου μονάχα η “σωστή έκδοση” μπορεί να το κάνει αυτό και κανένας άλλος. Οπότε ο μοναδικός τρόπος που έχετε για να προστατέψετε τα παιδιά σας αν πραγματικά νοιάζεστε για αυτά, είναι να μην τα δώσετε κάποιο Ιερό Όνομα γιατί θα οδηγηθούν στην αιώνια καταδίκη τους μετά αλλά να τους δώσετε το όνομα που εξαρχής επρόκειτο να τους δίνατε. Αν επρόκειτο να είναι ΑΞΙΟΙ αυτό θα φανεί στην πορεία. Τόσο άγρια είναι τα πράγματα και όπως είπα και στην αρχή “εγώ σας προειδοποίησα”. Όσο για όλα αυτά που γράφω θα παραμείνουν μέχρι να αποφασίσω εγώ ότι ήρθε η ώρα να αφαιρεθούν, γιατί έτσι πρέπει να γίνει.

 

Ύστερα από αυτήν την σημαντική σημείωση, όπως έλεγα για τη θέση της Ανδρομάχης και της Ιφιγένειας όπου όλος ο κόσμος ξέρει και γνωρίζει, αντίστοιχα και στις 2 συγκεκριμένες θέσεις σε αυτήν την περίπτωση βρέθηκε η Σοφία, πραγματικό όνομα της γυναίκας του Μέγα Κωνσταντίνου όπου και πάλι βρέθηκε στην ίδια θέση 1,5 χιλιετία μετά. Αν νομίζετε ότι το όνομα της εκκλησίας Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη τοποθετήθηκε τυχαία η απάντηση είναι κατήφορα αρνητική. Ενώ ο γιος του Μέγα Κωνσταντίνου ο Κρίσπος στην πραγματικότητα θανατώθηκε γιατί σε άλλη ζωή που είχε δημιουργηθεί ήθελε να “κοιμόταν” με την μητέρα του (προέρχεται από άλλο Ζευγάρι Σωμάτων από αυτό που προκύπτει ο Γυναικείος Τίτλος Ευγενείας “Βασίλισσα του Χιονιού” J ) και για αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ιστορία για συμβολικούς λόγους αλλά και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όταν είσαι ο πιο δημοφιλής στο Σύμπαν αλλά και στην Φυλή σου, όλα αυτά πρέπει να τα αποκαλύπτεις όπως και έγινε και όχι να τα κρύβεις κάτω από το χαλί όπως κάνουν πολλοί. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

 

Όσο για τις άλλες γυναίκες που είχε ο Αχιλλέας όπως η Ιπποδάμεια (Βρισηίδα) από την Λέσβο, η Πολυξένη κόρη του Βασιλιά Πρίαμου, η Πενθεσίλεια Βασίλισσα των Αμαζόνων, η Δηιδάμεια από την Σκύρο, η Πηδάση από την Μονηνία που άλλαξε το όνομα της πόλης ο Αχιλλέας σε Πήδασο αλλά και πολλές άλλες, αυτές προκύπτουν από κάποια άλλα Ζευγάρια Σωμάτων όπου βρέθηκαν αντίστοιχα στις θέσεις αυτές για λόγους ιστορίας. Καταλαβαίνετε τώρα τι μπέρδεμα μπορεί να δημιουργηθεί; Γιατί στην ΤΕΛΙΚΗ όλες αυτές οι κοπέλες είναι μόνο 1 κοπέλα σε διαφορετικά σώματα.

 

Όσο για την Μήδεια όπου αναφέρθηκε πριν πρέπει να γίνει μία πολύ σημαντική διευκρίνηση. Η γνωστή σε όλους Μήδεια όπου είναι η πρώην γυναίκα του Ιάσονα (δεν είναι ο Αχιλλέας αλλά κάποιος άλλος ανεξάρτητος Έλληνας) και του Αιγέα πατέρα του Θησέα, όπου προς το τέλος της ζωής της πήγε στα Ηλύσια Πεδία και παντρεύτηκε τον Αχιλλέα και παρέμεινε αθάνατη, μάθετε ότι ο “Αχιλλέας” που παντρεύτηκε δεν ήταν ο Μέγας Πολέμαρχος Αχιλλέας 4ης Γενιάς έκδοσης του Ιερού Άρχοντα του Φωτός και Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου. Μάθετε τι ακριβώς συνέβη.

 

Όταν είχε έρθει η ώρα του τωρινού Ιησού Χριστού να βρεθεί στη θέση του Προμηθέα και να γίνει η ιστορία του Τρωικού Πολέμου ως “μια ιστορία δόξας των Ελλήνων” (η ίντριγκα της εποχής εκείνης) τον είχαν προτείνει να βρεθεί στη θέση του Αχιλλέα, του μεγαλύτερου Έλληνα ήρωα όπου το όνομα του θα δοξαζόταν στους αιώνες που θα ακολουθούσαν. Εκείνος όμως δεν το δέχτηκε αυτό (νομίζω όλες οι άλλες ανεξάρτητες εκδόσεις δέχτηκαν τη θέση αυτήν) γιατί έβρισκε πολύ “αιματοβαμμένη” αυτήν τη θέση και ήθελε η προσέγγιση να ήταν περισσότερο “δημοκρατική” παρά αιματηρή. Λες και τότε για να βρεις το δίκιο σου δεν έπρεπε να σκοτώσεις τον άλλον γιατί έτσι είχαν τα πράγματα στην Κοινωνία που ζούσε ο κόσμος. Οπότε στη θέση αυτήν μπήκε κάποιος άλλος Έλληνας όπου πρέπει να ήταν κανονικά γιος της Νηρηίδας Θέτιδας και του Βασιλιά της Φθιώτιδος Πηλέα. Γιατί όχι; Αλλά χωρίς τους τρόπους σωστής συμπεριφοράς αλλά και Αρχοντιάς του πραγματικού Αχιλλέα. Το λέω αυτό γιατί οι μνήμες μου λένε ότι ήταν περισσότερο αγριάνθρωπος σαν τον Αγαμέμνονα και τον Ηρακλή παρά εκλεπτυσμένος σαν τον Λέοπολντ (από το έργο Kate & Leopold (2001)) που ήταν ο Αχιλλέας στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι υπερβολή το τελευταίο για την εποχή εκείνη αλλά στην τελική λίγα λέω και αυτό να το θυμηθείτε.

 

Οπότε ο “Αχιλλέας” της εποχής εκείνης συμπεριφερότανε περισσότερο σαν τον Αγαμέμνονα παρά ως τον “γνωστό” Αχιλλέα που ξέρει ο κόσμος μέσα από την ιστορία “Ιλιάδα & Οδύσσεια”, δημιουργώντας πρόβλημα στην αιτία γιατί πρέπει ο Αχιλλέας να δοξάζεται το όνομα του στους αιώνες που θα ακολουθήσουν. Όπως και να έχει, στο τέλος αυτής της ιστορίας ο συγκεκριμένος “Αχιλλέας” όντως κατέληξε με την Μήδεια γιατί τον έκφραζε η συγκεκριμένου τύπου γυναίκα (κάτι σαν την Εύα από τους “πρωτόπλαστους”) ως γυναίκα του, δημιουργώντας “εγκεφαλικά” στην μητέρα του Θέτιδα από την προϊστορία της γυναίκας αυτής. Οπότε προκειμένου όλα αυτά να συνοψιστούνε στην ιστορία αυτού του πλανήτη ως μία μεγάλη “σαλάτα” γεγονότων, βάλανε τον Αχιλλέα ως όνομα να καταλήξει με την Μήδεια, χωρίς ο πραγματικός Αχιλλέας να έχει κάποια σχέση με την γυναίκα αυτήν.

 

Συγκρίνετε τώρα την Βασίλισσα των Φαιάκων Αρήτη σύζυγος του Βασιλιά Αλκινόου (όπου στην πραγματικότητα ήταν ο Αχιλλέας με την Ανδρομάχη) (https://el.wikipedia.org/wiki/Αρήτη) με τον τέλειο χαρακτήρα και την ευεργετική επίδραση στον άντρα της και κατ’ επέκταση στον λαό τους με την Μήδεια όπου σκότωσε αδερφό, παιδιά και έκανε σκευωρίες εναντίον του Θησέα αλλά και να βγαίνει πάντα αυτή κερδισμένη από τις πράξεις της. Η σύγκριση απλώς δεν υπάρχει, γιατί η Αρήτη ή αλλιώς Ανδρομάχη είναι φτιαγμένη από το πιο σπάνιο διαμάντι του κόσμου ενώ η Μήδεια είναι φτιαγμένη από σάπιο ξύλο. Για να καταλάβετε κάποια πράγματα του χαρακτήρα της γυναίκας του Ιερού Άρχοντα του Φωτός και Δημιουργού της Ελληνικής Φυλής, του Σύμπαντος και του Κόσμου Όλου, της ΙΣΑΞΙΑΣ.

 

Όσο για το όνομα της Ανδρομέδας όπου αποτελείται από τις λέξεις “Ανδρεία + Μήδεια” μέσω της διαδικασίας που δημιουργούνται τα “παρατσούκλια”, από ότι φαίνεται πήρανε το συμβάν της ιστορίας αυτής και δημιουργήσανε μία τελείως διαφορετική ιστορία, αυτής του Περσέα και της Ανδρομέδας ώστε “να δημιουργηθεί η γενναία Μήδεια άξια γυναίκα του Αχιλλέα“. Τι να πει κανείς, όλες οι ενδείξεις αυτό δείχνουνε. Αν και αυτό αναφέρετε πιο πάνω, το αναφέρω ξανά ώστε “επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως”.

 

Όσο για τον Αχιλλέα με τον Πάτροκλο ποτέ δεν είχαν σχέση γιατί η ιστορία ήταν παραποιημένη λόγω της γνωστής “Θεάς” Αθηνάς, μία από τις γυναίκες του τωρινού Προμηθέα και πραγματική κόρη (μέχρι που έφυγε) του γνωστού ”Θεού” Άρη όπου έγινε ο Κθούλου, Αφεντικό των ομοφυλόφιλων. Είχε επέμβει ώστε να εξελιχθεί η ιστορία σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του Ομήρου. Η απόδειξη για αυτό βρίσκετε στον τάφο του Αχιλλέα όπου σύμφωνα με τον Όμηρο (https://www.diadrastika.com/.../poy-vrisketai-o-chamenos...), ο τάφος του Αχιλλέα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της δυτικής ακτογραμμής της Τρωάδος, στην είσοδο των στενών του Ελλησπόντου. Όμως στην πραγματικότητα ο τάφος του Αχιλλέα βρίσκεται κοντά στο χωριό Μαυρίλο του Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού του Νομού της Δυτικής Φθιώτιδας, όπου και βρίσκονται οι πηγές του ποταμού Σπερχειού που καταλήγουν στη γέφυρα του Αγίου Γεωργίου στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου (https://veteranos.gr/anakalifthike-o-tafos-tou-vasilia.../).

 

Οπότε σύμφωνα με τον Όμηρο, κατασκευάστηκε εκεί ένας τύμβος μεγάλος για να τον βλέπουν από μακριά οι γενναίοι άνδρες και να ξέρουν ποιος βρίσκεται εκεί (τα οστά του Αχιλλέα, του Πατρόκλου και του Αντίλοχου) (Πάτροκλος, Αντίλοχος και Τηλέμαχος είναι το ίδιο πρόσωπο και ένας από τους Φύλακες με το Άσπρο Φτερό (από εκεί προκύπτουν οι Άγγελοι Φύλακες)) ενώ στην πραγματικότητα δεν βρέθηκε ποτέ σε αυτό το σημείο κάποιος τάφος αλλά αντιθέτως βρέθηκε πολύ έξω από την Φθία εκεί που γεννήθηκε ο Αχιλλέας 2 ξεχωριστοί θολωτοί τάφοι και όχι κάποιος τύμβος μεγάλος. Άρα αυτό σημαίνει ότι εξαρχής ο Όμηρος είχε γράψει ένα ψέμα γιατί αυτά του δείξανε και όχι ότι ισχύανε σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας τουλάχιστον.

 

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι η περιβόητη Νήσος Λευκή που είχε πάει ο Αχιλλέας με την “Ιφιγένεια” δεν ήταν στην Μαύρη Θάλασσα αλλά στην πραγματικότητα ήταν η Νήσος Ρόδος, όπου αυτό φαίνεται από μακριά λόγω των χρυσών παραλιών της που καθρεφτίζουν το φως του ήλιου, όπως επίσης και στην φράση “Εδώ η Ρόδος εδώ και το πήδημα” που μόνο τυχαία δεν βγήκε αυτή η φράση. J Η ιστορία εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του καθενός και δύσκολα κανείς μπορεί να την καταλάβει. Δυστυχώς όλα αυτά όπως η πορεία του Ελληνικού Πολιτισμού έγιναν αναγκαστικά γιατί δεν γινόταν αλλιώς αλλά στο τέλος όλα θα διορθωθούν και ο κάθε κατεργάρης θα βρεθεί στον πάγκο του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΣ 1ο: ΒΑΜΠΙΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 6ο: ΟΙ 7 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ